EN
Бележници и менюта

! В периода от 20 до 24 август запитвания и поръчки ще се приемат само по имейл и телефон!

Настолни календар-бележници, тефтери, планери и менюта за заведения

Съчетание на добрия вкус с качество и практичност.

Рекламна агенция Jumpo Press предлага различни видове бележници собствено производство:

Бележници, тефтери, планери

Фирменият бележник е представителен рекламен подарък, който напомня на вашите клиенти и партньори за вашата фирма, нейните стоки и услуги.

В нашето забързаното ежедневие е важно да не се допускат пропуски и закъснения. Тук на помощ идва календар-бележник с компактен размер, който да носите постоянно със себе си. Той е незаменим помощник при необходимост от записване на ежедневния график на работа, подсещане за предстоящите задачи и събития, отмятане на вече изпълнените задачи. В някои случаи бележникът (тефтер) или планерът е по-полезен дори от лаптопа, с него не зависите от спиране на електричеството, изтощена батерия или евентуална повреда точно тогава, когато ви е най-необходим.

Фирмения календар-бележник или тефтер с логото на вашата компания върху него е подходящ рекламен подарък за вашите бизнес партньори и клиенти, както и за служителите на вашата компания или организация. Елегантни и функционални календар-бележници, тефтери и планери на Рекламна агенция Jumpo Press са гаранция, че надписите върху техните корици ще бъдат пред очите на много хора през цялата година. Вашите служители, клиенти и партньори ще носят фирмените ви календар-бележници винаги със себе си за да бъдат постоянно в час с предстоящите си задачии и да не забравят нищо важно.

Рекламна агенция Jumpo Press предлага календар-бележници и тефтери за 2013 година с подвързия от изкуствена еко-кожа в различни цветове, с дунапрен върху лицевата страна. Надписването на бележниците е това, което ги превръща от канцеларска вещ в рекламен материал. 

Предлагаме поставянето на Вашия фирмен знак и мото, координати за връзка и друга важна, но кратка информация върху кориците на календар-бележници тефтери и настолни календар-бележници чрез разнообразни печатни техники:

За разлика от бележниците с корици от изкуствена кожа или стандартни картонени корици индивидуалните календар-бележници и тефтери се отпечатват с персонални външни корици с матов или гланцов ламинат или UV лак. При това ицзпълнение фирмените цветове се възпроизвеждат съвсем точно, има достатъчно място за пълноценно представяне на имиджа на компанията и за разполагане на подробна информация. За да се сдобиете с наистина луксозен рекламен бележник ще ви предложим някои екстри за кориците като избирателен UV лак и мат ламинат, както и някои допълнения в съдържанието на бележника – персонални страници, индивидуални форзаци и др.

Рекламна агенция Jumpo Press предлага рекламни планери с гнездо за химикалка, които съдържат 53 специално разграфени листа, отпечатани върху офсетова или олекотена еко хартия. Планерите разполагат с голяма площ за отбелязване на предстоящите задачи, важни събития, работни срещи, планове, напомняния и други бележки. Уникалния дизайн на вашите рекламни планерите ще привлича вниманието на всички посетители в офисите на вашите партньори и клиенти, ще украси работното място и на вашите служители. В долната част на планера се разполага прозрачна ПВЦ подложка с календариум за 2013 година, тя помага да се запази външния вид на планера през цялата година. Може да се използва и като допълнителна рекламна площ.  Добавете рекламна химикалка с вашето лого и ще получите изключително функционален и привлекателен подарък, който ще направи известна фирмата ви и предлаганите от вас стоки и услуги. Всеки бизнесмен, който има вашия планер на работното си място не само ще забележи вашата компания, но и ще я запомни.

Дизайн и изработване на всякакъв вид менюта и папки-сметки за различни видове заведения за хранене – ресторанти, механи, пицарии, кафенета, барове, и други.

Рекламна агенция Jumpo Press предлага добри условия за съвместна работа с други рекламни агенции.

Свържете се с нас и ще ви изпратим каталога ни със специалните оферти, както и безплатни мостри.


 


Работни и стенни календари

календари 3 тела
календари планери, 1 тяло
календари компактни, 1 тяло
многолистови с пейзажи
многолистови - индивидуални
еднолистови - плакати
Настолни календари

пирамидки с пейзажи
работни пирамидки
пирамидка сгъваща се
календар-бележници
джобни календарчета
колибки
Бележници

бележници B5
бележници А5
бележници А6
настолни
джобни
планери
менюта
Фирмени

брошури
флаери
листовки
плакати
каталози
банер-стойки
уеб дизайн
За офиса

папки
бланки
визитки
пликове
кочани
визитници
За записки

блокчета А6
блокчета А4
кубчета
блокноти
тетрадки
падове
Рекламни сувенири

химикалки
ключодържатели
линийки
моливници
шапки
значки
коледни картички
Опаковки и етикети

еко торбички
хартиени торбички
картонени пликове
кутийки за визитки
CD опаковки
стикери
брандиране
етикети


© рекламна агенция Jumpo Press        тел.:02/978 3001, София, бул. Проф. Цветан Лазаров 33, ет. 5 офис 16