EN
Бележници и менюта

! В периода от 20 до 24 август запитвания и поръчки ще се приемат само по имейл и телефон!

Луксозни тефтери и бележници (формат В5) с метален ринг

Цени

Рекламна агенция Jumpo Press Ви предлага нов вид бележници /тефтери/ формат В5 (16,5х24 см) с метален ринг със специално отпечатани листа и метална химикалка с лазерно гравиране или пластмасова химикалка с тампонен печат на вашето фирмено лого.

Бележник В5 с метален ринг Бележник В5 химикалки      Корици от фина екокожа

Корицата на бележник формат В5 (16,5х24 см) е тип папка с машинка и може да бъде изработена от финна еко-кожа в различни цветове по каталог. Кориците на бележник формат В5 с метален ринг се изработват чрез термо-лепене /швайцване/, имат дунапрен на лицето и на гърба. Фирмените рекламни надписи се поставят чрез топъл релефен печат /преге/, като се използват специални магнезиеви клишета, които се изработват и се заплащат еднократно, но могат да се използват многократно. За брандирането на кориците на бележник формат В5 с метален ринг може да се използва и ситопечат.

Тялото на бележника В5 с метален ринг съдържа общо 80 листа, формат 14,7х21 см. Листата са отпечатани двустранно на специална еко-хартия 85 грама на кв.м, произведена по най-нови и съвременни технологии, щадящи околната среда или на висококачествен офсет. Листата на бележниците са 2 вида – универсални или индивидуални раирани листа за писане с двустранен едноцветен печат (1+1 цвят) плюс индивидуални пълноцветни листа от 1 до 8 броя, с уникална фирмена информация или снимков материал. Цветността на листата се договаря в зависимост от желанието на клиента.

Рекламна агенция Jumpo Press Ви предлага много голям избор на подходящи за бележник формат В5 луксозни метални химикалки. Рекламата върху химикалките /брандирането/ се изработва чрез лазерно гравиране и това придава още по-представителен вид на бележника и го прави особено подходящ за бизнес срещи, конференции, заседания. Качественото брандиране на кориците и на химикалките допринася за уникален вид на бележника формат В5 с метален ринг и създават добро впечатление у Вашите партньори, клиенти, колеги. Предлагаме също така голям избор на цветове и модели на пластмасови химикалки. Надписите върху тях се правят чрез тампонен или ситопечат.

Отличителната черта на този вид бележник /тефтер/ е използването на метален ринг. Това дава големи възможности за разместване на листата, тяхното преподреждане, както и смяна на всички листа според желанията на ползвателя. Ринговете, които се използват са 2 основни вида – с 4 дупки или със стандартни 2 дупки.

Тези уникални персонализирани бележници /тефтери/ са желани подаръци за Вашите клиенти и бизнес партньори.

Изработваме луксозни опаковки за бележниците - подаръчен плик с фирмен надпис, формат 22x36х4 см от специална хартия крафт рипс бяла или кафява, с текстилен шнур (цени)

Плик подаръчен, формат 22х36х4 см


 


Работни и стенни календари

календари 3 тела
календари планери, 1 тяло
календари компактни, 1 тяло
многолистови с пейзажи
многолистови - индивидуални
еднолистови - плакати
Настолни календари

пирамидки с пейзажи
работни пирамидки
пирамидка сгъваща се
календар-бележници
джобни календарчета
колибки
Бележници

бележници B5
бележници А5
бележници А6
настолни
джобни
планери
менюта
Фирмени

брошури
флаери
листовки
плакати
каталози
банер-стойки
уеб дизайн
За офиса

папки
бланки
визитки
пликове
кочани
визитници
За записки

блокчета А6
блокчета А4
кубчета
блокноти
тетрадки
падове
Рекламни сувенири

химикалки
ключодържатели
линийки
моливници
шапки
значки
коледни картички
Опаковки и етикети

еко торбички
хартиени торбички
картонени пликове
кутийки за визитки
CD опаковки
стикери
брандиране
етикети


© рекламна агенция Jumpo Press        тел.:02/978 3001, София, бул. Проф. Цветан Лазаров 33, ет. 5 офис 16