EN
Каталози, дипляни, флаери, плакати, банер стойки

! В периода от 20 до 24 август запитвания и поръчки ще се приемат само по имейл и телефон!

Каталози, дипляни, брошури, листовки, флаери плакати и постери

По-добрият начин да представите достойнствата на своите продукти или услуги. Каталози, листовки, брошури, флаери

Рекламна агенция Jumpo Press предлага проектиране и изработване на различни по вид и формат каталози, брошури, листовки, дипляни, плакати, плакати със стойки:

Важно място в дейността на всяка фирма е поръчването на рекламни печатни материали, които да запознаят по-подробно техните реални и потенциални клиенти и бизнес партньори с предмета на дейността на съответната фирмата. Тази информация, представена във вид на качествени полиграфически издерлия – брошури, каталози, листовки, флаери, плакати, банер-стойки, стикери, етикети, брандирането на транспортни средства и щандове и т.н., гарантира по-голяма заинтересованост от страна на клиенти и по-ефективно конкуриране на пазара.

Печат:

Всички рекламни материали се изпълняват на високотехнологични печатни машини при използване на модерни полиграфически процеси. В зависимост от тиражите или специфичните изисквания на клиентите използваме различни технологии на печата, които да допринесат за по-ефективен и уникален начин за представянето на вашата фирма. Печатът може да е офсетов или дигитален, едностранен или двустранен, едноцветен или пълноцветен в зависимост от дизайна и бройките.

Цветност:

Едностранен или двустранен пълноцветен печат, отпечатването на специфични фирмени цветове по CMYK или Pantone скала.

Лакиране и ламиниране:

UV лак гланц или мат, лакиране с надпечатен лак, едностранно или двустранно ламиниране (мат или гланц), избирателен UV лак на части от изображението.

Голд печат и сухо преге:

Топлият печат (голд печат) представлява трансфер на метализиран или пигментен слой от различни фолиа (злато, бронз, различни метализирани цветове, пигментирани, многоцветни, с мраморен и дървен ефект, холографски, фосфорециращи и т.н.) върху хартия, картон или друг материал като се използва топлина и натиск.

Задължително е изработването на клише за всяка поръчка, което обаче е еднократен разход при първото използване.

Сухото преге е подобно на топлия печат, но целта е да се постигне релефен отпечатък. Релефът може да има различна дълбочина на изображението. 

Най-ефектна е комбинацията на прегето с топлия печат.

Формати:

Освен стандартните размери на каталози и брошури - А5 (21х14,8 см) и А4 (21х29,7 см), те се изработват и в размери по избор на клиента. При дипляните и листовките най-разпространените формати са: А5 (21х14,8 см) и А4 (21х29,7см), А4+ 33,5х23,5 см, А3 (42х29,7 см) и А3+ (50х35 см). При флаерите изборът на размерите е много голям – от формата на визитната картичка до ½ или 1/3 на А4. Еднолистовите стенни календари и плакати са с по-голямо рекламно поле и се предлагат в следните формати: 35х50 см, 50х70 см, 70х100 см.

Хартия:

За отпечатването на рекламни печатни материали се използват хартии и картони с различен грамаж (от 60 до 400 гр./кв.м) и богат изпор на вид и качество – офсет, двустранно-хромови, едностранно и двустранно хромов картон, релефни и цветни хартии и картони, еко хартии – произведени по специални щадящи за околната среда технологии, рециклирани хартии и картони.

Сгъвки, биговане и перфорация, щанцоване:

Най-често за листовките и дипляните се предлага сгъване с една или две сгъвки. Ако е необходимо част от изделието може да се откъсне във вид на талон или карта – за това се използва перфорация. Щанцоването и прорязването на отделни страници или кориците може да придаде уникален вид на изделието.

Книговезване:

Възможности за книговезване на каталозите и брошурите - телово шиене или термолепене.

Предпечат:

Предлагаме разнообразни решения за изработка на рекламни печатни материали, креативен предпечат и високо качество на графичния дизайн.

Работим и с готов предпечат от клиента.

Рекламна агенция Jumpo Press предлага добри условия за съвместна работа с други рекламни агенции.

Свържете се с нас и ще ви изпратим каталога ни със специалните оферти, както и безплатни мостри.


 


Работни и стенни календари

календари 3 тела
календари планери, 1 тяло
календари компактни, 1 тяло
многолистови с пейзажи
многолистови - индивидуални
еднолистови - плакати
Настолни календари

пирамидки с пейзажи
работни пирамидки
пирамидка сгъваща се
календар-бележници
джобни календарчета
колибки
Бележници

бележници B5
бележници А5
бележници А6
настолни
джобни
планери
менюта
Фирмени

брошури
флаери
листовки
плакати
каталози
банер-стойки
уеб дизайн
За офиса

папки
бланки
визитки
пликове
кочани
визитници
За записки

блокчета А6
блокчета А4
кубчета
блокноти
тетрадки
падове
Рекламни сувенири

химикалки
ключодържатели
линийки
моливници
шапки
значки
коледни картички
Опаковки и етикети

еко торбички
хартиени торбички
картонени пликове
кутийки за визитки
CD опаковки
стикери
брандиране
етикети


© рекламна агенция Jumpo Press        тел.:02/978 3001, София, бул. Проф. Цветан Лазаров 33, ет. 5 офис 16