EN
За офиса

! В периода от 20 до 24 август запитвания и поръчки ще се приемат само по имейл и телефон!

За офиса: пaпки, визитки, пликове, визитници и други офис консумативи

Изграждане на фирмен стил и имидж.

Офис

Искате да направите най-добро първо впечатление? Заедно ще изградим облика на фирмата Ви до последната подробност.

Рекламна агенция Jumpo Press предлага пълната гама от най-необходимите за функционирането на всеки офис печатни материали:

Фирмените папки, визитни картички, бланки и пощенски пликове са важни страни на корпоративната идентичност на всяка фирма. Да поднесете стилна папка, визитна картичка и бланка на Вашият клиент или партньор осигурява най-добро първо впечатление и ще послужи при утвърждаване на Вашето бизнес присъствие

Папките най-често се използват при подписването на договор, представяне на проект или оферта, те са незаменими при конференции и заседания. Рекламна агенция Jumpo Press предлага изработка на папки от различни видове картони с функционален дизайн, щанцовани и биговани, джоба не е лепен, което е по-удобен вариант за поставянето на документи, имат прорез за поставяне на визитка. Фирмените картонени папки могат да са с едностранен или двустранен печат, с един биг – плоски, събират до 10 листа или с два бига - обемни, събират повече документи, до 40 листа. Използват се бели и цветни картони с различно качество и текстура.

Рекламна агенция Jumpo Press предлага разнообразни решения за дизайн и изработка на фирмени картонени папки и визитни картички (визитки) с прилагането на модерни техники - избирателен лак на части от изображението, лакиране с надпечатен лак, UV лак гланц или мат, релефен печат (сухо преге), топъл печат с помощта на цветно фолио - златисто, сребристо или метализирано, ламиниране гланц или мат.

Визитните картички (визитки) се изработват в два формата: стандартен за България формат визитни картички, размер 90х50 мм, както и картичките по европейския стандарт - 85х55 мм. Изработваме също луксозни визитни картички със сухо преге, голд прес, UV лакиране и ламиниране

Фирмените бланки се изработват от различни видове офсетова хартия – различни грамажи, цветове и текстури с печат от 1 до 4 и повече цвята. Възможно е прилагането на по-специални печатни техники като релефен печат /сухо преге/, топъл печат с помощта на цветно фолио - златисто, сребристо или метализирано.

Дизайнерите на Рекламна агенция Jumpo Press ще Ви предложат оригинални и естетични проекти на фирмени картонени папки, фирмени бланки и визитки картички (визитки), съобразени със спецификата на Вашата дейност.

Фирмените блокноти и тетрадки със спирала, блокчета и кубчета за записки с отпечатана фирмена информация са практичен и естетичен подарък за вашите клиенти и бизнес партньори. Присъствайки ежедневно върху бюрото на Вашия клиент те са един прекрасен начин непрекъснато да напомняте за Вашия бизнес. Фирмените блокноти и тетрадки със спирала, блокчета и кубчета за записки са незаменими при провеждане на конференции, презентации и семинари.

За кориците и опаковките на фирмените блокноти и тетрадки със спирала, блокчета и кубчета за записки се използват високограмажни картони с бял гръб или цветни релефни картони. Предлагаме разнообразни решения за техния дизайн и изработка: с индивидуално графично оформление, съобразен с Вашия фирмен стил, с пълноцветен печат, щанцовани и UV лакирани, пълноцветен офсетов или дигитален печат. Друг вариант за индивидуализирането на блокчета за записки, най-удобен за по-малки тиражи, е използване на готови пълноцветни корици с голямо разнообразие от универсални мотиви. Подходящи са и цветни релефни картони. Фирмените надписи в един и повече цвята се поставят чрез ситопечат.

Блокчетaта за записки формат А6 съдържат карирани листа офсет със стандартен дизайн, картонените корици са с гнездо за химикалка. По желание на клиента окомплектоваме блокчетата за записки с пластмасови рекламни химикалки със ситопечат или тампонен печат, а също и метални рекламни химикалки с лазерно гравиран рекламен надпис. Кубчетата за записки съдържат бели листа офсет /без печат/, възможно е листчетата да имат фирмени надписи.


 


Работни и стенни календари

календари 3 тела
календари планери, 1 тяло
календари компактни, 1 тяло
многолистови с пейзажи
многолистови - индивидуални
еднолистови - плакати
Настолни календари

пирамидки с пейзажи
работни пирамидки
пирамидка сгъваща се
календар-бележници
джобни календарчета
колибки
Бележници

бележници B5
бележници А5
бележници А6
настолни
джобни
планери
менюта
Фирмени

брошури
флаери
листовки
плакати
каталози
банер-стойки
уеб дизайн
За офиса

папки
бланки
визитки
пликове
кочани
визитници
За записки

блокчета А6
блокчета А4
кубчета
блокноти
тетрадки
падове
Рекламни сувенири

химикалки
ключодържатели
линийки
моливници
шапки
значки
коледни картички
Опаковки и етикети

еко торбички
хартиени торбички
картонени пликове
кутийки за визитки
CD опаковки
стикери
брандиране
етикети


© рекламна агенция Jumpo Press        тел.:02/978 3001, София, бул. Проф. Цветан Лазаров 33, ет. 5 офис 16