EN
Стенни календари

Печат и изработка на стенни работни календари за 2022 година

Един прекрасен начин да напомняте за себе си на своите клиенти и партньори през цялата година.

Рекламна агенция Jumpo Press Ви предлага богато разнообразие на стенни календари:

работни календари с 3 тела: бял гръб Стандарт (формат 34х70 см), шапка с пълноцветен печат
Работни календари с 3 тела
Работен календар-планер с 1 тяло, пълноцветнa шапка
Отново предлагаме
Рекламни
календари-планери с 1 тяло


Работни календари с 1 тяло
Компактен календар: Пълноцветнa шапка, пълноцветен гръб


Компактни работни календари
Календар с индивидуален дизайн


Малки тиражи от
индивидуални работни календариРекламни стенни многолистови календари с пейзажи

календар България
календар възрожденска архитектура
календар с пейзажи от България
Стенни многолистови календари живопис
календар с пейзажи от България

Рекламна агенция Jumpo Press вече почти 20 години произвежда стилни и практични стенни работни календари и многолистови календари с пейзажи, които се отличават с оригинален дизайн и се предлагат в богата гама от видове, цветове и размери. Всичко това е гаранция да бъдат задоволени вкусовете и на най-претенциозния потребител. Нашите календари са известни с високото си качество, гарантиращо тяхното използване в продължение на цялата година. Те непременно ще намерят своето място в офисите на вашите клиенти и партньори.

Защо именно стенните календари са едни от най-предпочитани средства за реклама както сред най-големите, така и сред най-малките компании и фирми:

Ниска цена – висока ефективност

Като един от най-подходящите подаръци в края или началото на годината, стенните календарите са сравнително евтино, но много ефективно средство за популяризиране на вашата фирма, търговската ви марка и предлаганите услуги. Помислете си колко често се сверяваме с нашите календари, почти толкова често, колкото и с часовниците. И сравнете ниската цена на този вид реклама с цената на други рекламни медии.

Дълъг живот

Освен основната си функция като средство за проследяване на датата и месеца, планиране на поетите ангажименти и контролиране на срокове за тяхното изпълнение, фирмените календари са чудесен начин не само да ви забележат, но и да ви запомнят, да се сещат за вас ден след ден през цялата година, а понякога и повече, тъй като много често календарите се използват и след отминаване на годината, понеже съдържат важна информация и бележки.

Ефективно позициониране

Календарът е удобно място за разполагане на вашата реклама, която ще е пред очите на широк кръг от хора. Той ще рекламира вашия бизнес навсякъде - на работа, у дома и на обществените места. Така  календарът става "тих продавач" ангажиран на пълен работен ден. Проучванията показват, че 78% от всички жилища и 100% от всички фирми използват най-малко един календар. 

Приемственост

Потребителят на определен вид календар, който е свикнал с него, често ще поиска същия календар за идващата година и дори би помолил рекламодателя за това. Не е ли прекрасно клиентът ви да иска да получи вашата реклама!

Нашата задача е да ви предложим не само подходящ за вашите нужди календар, но и да създадем най-добрата визия, базираща се на фирмената ви идентичност. Дизайнът на рекламната площ трябва да отговаря на всички съвремени изисквания и естетически норми, да бъде подходящ фон, върху който ясно да изпъква логото на фирмата и друга важна информация.

Предимства на нашите стенни работни календари:

Изчистен дизайн на календарните блокчета

Общото между трите вида работни календари за 2022 г. е изчистения им дизайн, големи цифри, които се виждат отдалече. Това е голямо улеснение за използването им в работната обстановка.

Богат избор

Три основни модела трисекционни и едносекционни български работни календари с различни модификации, цветови варианти и размери. Изработката на стенните работни календари за 2022 г. се прави на три езика – български, английски, немски.

Допълнителна информация

Календарите на Рекламна агенция Jumpo Press за 2022 година съдържат важна информация: официални празници в България и чужбина, църковни празници, календари на именните дни, фазите на луната, датите на зодиите и др.

Запомнящ се фирмен дизайн

Нашите дизайнери ще ви предложат оригинални и стилни решения за рекламна шапка и подложка на вашия календар. Атрактивния дизайн и високо качество на печата са гаранция, че вашите календари ще бъдат забелязани. За по-малките тиражи най-подходящото решение са шапките с готов универсален дизайн, върху които по най-подходящ начин се разполага фирменото лого и друг рекламен текст.

Рекламна агенция Jumpo Press предлага многолистови стенни календари с български пейзажи за 2022 г. Нашите 6 листови стенни календари с 12 пейзажа от красивата ни страна съдържат информация на български и английски език. Те са удобни и функционални, отпечатани на качествена хартия с двустранен печат и UV лак, свързването на страниците е с метална спирала. Вашето фирмено лого и друга рекламна информация ще бъдат отпечатани върху удължена подложка от високограмажен картон.

Най-луксозния вариант на този календар е многолистов календар с индивидуален дизайн, който предлага най-доброто представяне на фирмената ви идентичност. Дизайнът на този календар е аналогичен на наш 6 листов стенен календар, но се предлага с индивидуално решение за всяка страница. Използват се оригинално оформените фотоси на възложителя, характеризиращи предмета на неговата дейност. Перфектната визия на този рекламен календар осигурява възможно най-широко представяне на вашата фирма и на предлаганите продукти и услуги.

В края на годината, подбирайки новите календари за 2022 година, които ще закачите на стените в офиса и дома, обръщате внимание на тяхното удобство и функционалност, отдавате предпочитание на тези с високо качество и оригинален дизайн, избирате такива с приветлив и естетичен вид.

Ние от рекламна агенция Jumpo Press ви препоръчваме да не оставяте поръчката си за рекламни календари 2022 за последния момент. При избора на вашия календар не се водете единствено от неговата цена - икономия на финансови средства не трябва да е за сметка на качество.

Рекламна агенция Jumpo Press предлага добри условия за съвместна работа с други рекламни агенции. линк

Свържете се с нас и ще ви изпратим каталога ни със специалните оферти за изработка на стенни работи календари, както и безплатни мостри.


 


Работни и стенни календари

календари 3 тела
календари планери, 1 тяло
календари компактни, 1 тяло
многолистови с пейзажи
многолистови - индивидуални
еднолистови - плакати
Настолни календари

пирамидки с пейзажи
работни пирамидки
пирамидка сгъваща се
календар-бележници
джобни календарчета
колибки
Бележници

бележници B5
бележници със спирала
настолни
джобни
планери
менюта
Фирмени

брошури
флаери
листовки
плакати
каталози
банер-стойки
уеб дизайн
За офиса

папки
бланки
визитки
пликове
кочани
визитници
За записки

блокчета А6
блокчета А4
кубчета
блокноти
тетрадки
падове
Рекламни сувенири

химикалки
линийки
моливници
Опаковки и етикети

еко торбички
хартиени торбички
картонени пликове
кутийки за визитки
CD опаковки
стикери
брандиране
етикети


© рекламна агенция Jumpo Press        тел.: 0898 452 885, София, бул. Проф. Цветан Лазаров 33, ет. 5 офис 16