EN
Бележници и менюта

Настолни календар-бележници, тефтери, планери и менюта за заведения

Съчетание на добрия вкус с качество и практичност.

Рекламна агенция Jumpo Press предлага различни видове бележници собствено производство:

Бележници, тефтери, планери

Фирменият бележник е представителен рекламен подарък, който напомня на вашите клиенти и партньори за вашата фирма, нейните стоки и услуги.

В нашето забързаното ежедневие е важно да не се допускат пропуски и закъснения. Тук на помощ идва календар-бележник с компактен размер, който да носите постоянно със себе си. Той е незаменим помощник при необходимост от записване на ежедневния график на работа, подсещане за предстоящите задачи и събития, отмятане на вече изпълнените задачи. В някои случаи бележникът (тефтер) или планерът е по-полезен дори от лаптопа, с него не зависите от спиране на електричеството, изтощена батерия или евентуална повреда точно тогава, когато ви е най-необходим.

Фирмения календар-бележник или тефтер с логото на вашата компания върху него е подходящ рекламен подарък за вашите бизнес партньори и клиенти, както и за служителите на вашата компания или организация. Елегантни и функционални календар-бележници, тефтери и планери на Рекламна агенция Jumpo Press са гаранция, че надписите върху техните корици ще бъдат пред очите на много хора през цялата година. Вашите служители, клиенти и партньори ще носят фирмените ви календар-бележници винаги със себе си за да бъдат постоянно в час с предстоящите си задачии и да не забравят нищо важно.

Рекламна агенция Jumpo Press предлага календар-бележници и тефтери за 2022 година с подвързия от изкуствена еко-кожа в различни цветове, с дунапрен върху лицевата страна. Надписването на бележниците е това, което ги превръща от канцеларска вещ в рекламен материал. 

Предлагаме поставянето на Вашия фирмен знак и мото, координати за връзка и друга важна, но кратка информация върху кориците на календар-бележници тефтери и настолни календар-бележници чрез разнообразни печатни техники:

За разлика от бележниците с корици от изкуствена кожа или стандартни картонени корици индивидуалните календар-бележници и тефтери се отпечатват с персонални външни корици с матов или гланцов ламинат или UV лак. При това ицзпълнение фирмените цветове се възпроизвеждат съвсем точно, има достатъчно място за пълноценно представяне на имиджа на компанията и за разполагане на подробна информация. За да се сдобиете с наистина луксозен рекламен бележник ще ви предложим някои екстри за кориците като избирателен UV лак и мат ламинат, както и някои допълнения в съдържанието на бележника – персонални страници, индивидуални форзаци и др.

Рекламна агенция Jumpo Press предлага рекламни планери с гнездо за химикалка, които съдържат 53 специално разграфени листа, отпечатани върху офсетова или олекотена еко хартия. Планерите разполагат с голяма площ за отбелязване на предстоящите задачи, важни събития, работни срещи, планове, напомняния и други бележки. Уникалния дизайн на вашите рекламни планерите ще привлича вниманието на всички посетители в офисите на вашите партньори и клиенти, ще украси работното място и на вашите служители. В долната част на планера се разполага прозрачна ПВЦ подложка с календариум за 2022 година, тя помага да се запази външния вид на планера през цялата година. Може да се използва и като допълнителна рекламна площ.  Добавете рекламна химикалка с вашето лого и ще получите изключително функционален и привлекателен подарък, който ще направи известна фирмата ви и предлаганите от вас стоки и услуги. Всеки бизнесмен, който има вашия планер на работното си място не само ще забележи вашата компания, но и ще я запомни.

Дизайн и изработване на всякакъв вид менюта и папки-сметки за различни видове заведения за хранене – ресторанти, механи, пицарии, кафенета, барове, и други.

Рекламна агенция Jumpo Press предлага добри условия за съвместна работа с други рекламни агенции.

Свържете се с нас и ще ви изпратим каталога ни със специалните оферти, както и безплатни мостри.


 


Работни и стенни календари

календари 3 тела
календари планери, 1 тяло
календари компактни, 1 тяло
многолистови с пейзажи
многолистови - индивидуални
еднолистови - плакати
Настолни календари

пирамидки с пейзажи
работни пирамидки
пирамидка сгъваща се
календар-бележници
джобни календарчета
колибки
Бележници

бележници B5
бележници със спирала
настолни
джобни
планери
менюта
Фирмени

брошури
флаери
листовки
плакати
каталози
банер-стойки
уеб дизайн
За офиса

папки
бланки
визитки
пликове
кочани
визитници
За записки

блокчета А6
блокчета А4
кубчета
блокноти
тетрадки
падове
Рекламни сувенири

химикалки
линийки
моливници
Опаковки и етикети

еко торбички
хартиени торбички
картонени пликове
кутийки за визитки
CD опаковки
стикери
брандиране
етикети


© рекламна агенция Jumpo Press        тел.: 0898 452 885, София, бул. Проф. Цветан Лазаров 33, ет. 5 офис 16