EN
Бележници и менюта

Луксозни тефтери и бележници (формат В5) с метален ринг

Цени

Рекламна агенция Jumpo Press Ви предлага нов вид бележници /тефтери/ формат В5 (16,5х24 см) с метален ринг със специално отпечатани листа и метална химикалка с лазерно гравиране или пластмасова химикалка с тампонен печат на вашето фирмено лого.

Бележник В5 с метален ринг Бележник В5 химикалки      Корици от фина екокожа

Корицата на бележник формат В5 (16,5х24 см) е тип папка с машинка и може да бъде изработена от финна еко-кожа в различни цветове по каталог. Кориците на бележник формат В5 с метален ринг се изработват чрез термо-лепене /швайцване/, имат дунапрен на лицето и на гърба. Фирмените рекламни надписи се поставят чрез топъл релефен печат /преге/, като се използват специални магнезиеви клишета, които се изработват и се заплащат еднократно, но могат да се използват многократно. За брандирането на кориците на бележник формат В5 с метален ринг може да се използва и ситопечат.

Тялото на бележника В5 с метален ринг съдържа общо 80 листа, формат 14,7х21 см. Листата са отпечатани двустранно на специална еко-хартия 85 грама на кв.м, произведена по най-нови и съвременни технологии, щадящи околната среда или на висококачествен офсет. Листата на бележниците са 2 вида – универсални или индивидуални раирани листа за писане с двустранен едноцветен печат (1+1 цвят) плюс индивидуални пълноцветни листа от 1 до 8 броя, с уникална фирмена информация или снимков материал. Цветността на листата се договаря в зависимост от желанието на клиента.

Рекламна агенция Jumpo Press Ви предлага много голям избор на подходящи за бележник формат В5 луксозни метални химикалки. Рекламата върху химикалките /брандирането/ се изработва чрез лазерно гравиране и това придава още по-представителен вид на бележника и го прави особено подходящ за бизнес срещи, конференции, заседания. Качественото брандиране на кориците и на химикалките допринася за уникален вид на бележника формат В5 с метален ринг и създават добро впечатление у Вашите партньори, клиенти, колеги. Предлагаме също така голям избор на цветове и модели на пластмасови химикалки. Надписите върху тях се правят чрез тампонен или ситопечат.

Отличителната черта на този вид бележник /тефтер/ е използването на метален ринг. Това дава големи възможности за разместване на листата, тяхното преподреждане, както и смяна на всички листа според желанията на ползвателя. Ринговете, които се използват са 2 основни вида – с 4 дупки или със стандартни 2 дупки.

Тези уникални персонализирани бележници /тефтери/ са желани подаръци за Вашите клиенти и бизнес партньори.

Изработваме луксозни опаковки за бележниците - подаръчен плик с фирмен надпис, формат 22x36х4 см от специална хартия крафт рипс бяла или кафява, с текстилен шнур (цени)

Плик подаръчен, формат 22х36х4 см


 


Работни и стенни календари

календари 3 тела
календари планери, 1 тяло
календари компактни, 1 тяло
многолистови с пейзажи
многолистови - индивидуални
еднолистови - плакати
Настолни календари

пирамидки с пейзажи
работни пирамидки
пирамидка сгъваща се
календар-бележници
джобни календарчета
колибки
Бележници

бележници B5
бележници със спирала
настолни
джобни
планери
менюта
Фирмени

брошури
флаери
листовки
плакати
каталози
банер-стойки
уеб дизайн
За офиса

папки
бланки
визитки
пликове
кочани
визитници
За записки

блокчета А6
блокчета А4
кубчета
блокноти
тетрадки
падове
Рекламни сувенири

химикалки
линийки
моливници
Опаковки и етикети

еко торбички
хартиени торбички
картонени пликове
кутийки за визитки
CD опаковки
стикери
брандиране
етикети


© рекламна агенция Jumpo Press        тел.: 0898 452 885, София, бул. Проф. Цветан Лазаров 33, ет. 5 офис 16