EN
Каталози, дипляни, флаери, плакати, банер стойки

Каталози, дипляни, брошури, листовки, флаери плакати и постери

По-добрият начин да представите достойнствата на своите продукти или услуги. Каталози, листовки, брошури, флаери

Рекламна агенция Jumpo Press предлага проектиране и изработване на различни по вид и формат каталози, брошури, листовки, дипляни, плакати, плакати със стойки:

Важно място в дейността на всяка фирма е поръчването на рекламни печатни материали, които да запознаят по-подробно техните реални и потенциални клиенти и бизнес партньори с предмета на дейността на съответната фирмата. Тази информация, представена във вид на качествени полиграфически издерлия – брошури, каталози, листовки, флаери, плакати, банер-стойки, стикери, етикети, брандирането на транспортни средства и щандове и т.н., гарантира по-голяма заинтересованост от страна на клиенти и по-ефективно конкуриране на пазара.

Печат:

Всички рекламни материали се изпълняват на високотехнологични печатни машини при използване на модерни полиграфически процеси. В зависимост от тиражите или специфичните изисквания на клиентите използваме различни технологии на печата, които да допринесат за по-ефективен и уникален начин за представянето на вашата фирма. Печатът може да е офсетов или дигитален, едностранен или двустранен, едноцветен или пълноцветен в зависимост от дизайна и бройките.

Цветност:

Едностранен или двустранен пълноцветен печат, отпечатването на специфични фирмени цветове по CMYK или Pantone скала.

Лакиране и ламиниране:

UV лак гланц или мат, лакиране с надпечатен лак, едностранно или двустранно ламиниране (мат или гланц), избирателен UV лак на части от изображението.

Голд печат и сухо преге:

Топлият печат (голд печат) представлява трансфер на метализиран или пигментен слой от различни фолиа (злато, бронз, различни метализирани цветове, пигментирани, многоцветни, с мраморен и дървен ефект, холографски, фосфорециращи и т.н.) върху хартия, картон или друг материал като се използва топлина и натиск.

Задължително е изработването на клише за всяка поръчка, което обаче е еднократен разход при първото използване.

Сухото преге е подобно на топлия печат, но целта е да се постигне релефен отпечатък. Релефът може да има различна дълбочина на изображението. 

Най-ефектна е комбинацията на прегето с топлия печат.

Формати:

Освен стандартните размери на каталози и брошури - А5 (21х14,8 см) и А4 (21х29,7 см), те се изработват и в размери по избор на клиента. При дипляните и листовките най-разпространените формати са: А5 (21х14,8 см) и А4 (21х29,7см), А4+ 33,5х23,5 см, А3 (42х29,7 см) и А3+ (50х35 см). При флаерите изборът на размерите е много голям – от формата на визитната картичка до ½ или 1/3 на А4. Еднолистовите стенни календари и плакати са с по-голямо рекламно поле и се предлагат в следните формати: 35х50 см, 50х70 см, 70х100 см.

Хартия:

За отпечатването на рекламни печатни материали се използват хартии и картони с различен грамаж (от 60 до 400 гр./кв.м) и богат изпор на вид и качество – офсет, двустранно-хромови, едностранно и двустранно хромов картон, релефни и цветни хартии и картони, еко хартии – произведени по специални щадящи за околната среда технологии, рециклирани хартии и картони.

Сгъвки, биговане и перфорация, щанцоване:

Най-често за листовките и дипляните се предлага сгъване с една или две сгъвки. Ако е необходимо част от изделието може да се откъсне във вид на талон или карта – за това се използва перфорация. Щанцоването и прорязването на отделни страници или кориците може да придаде уникален вид на изделието.

Книговезване:

Възможности за книговезване на каталозите и брошурите - телово шиене или термолепене.

Предпечат:

Предлагаме разнообразни решения за изработка на рекламни печатни материали, креативен предпечат и високо качество на графичния дизайн.

Работим и с готов предпечат от клиента.

Рекламна агенция Jumpo Press предлага добри условия за съвместна работа с други рекламни агенции.

Свържете се с нас и ще ви изпратим каталога ни със специалните оферти, както и безплатни мостри.


 


Работни и стенни календари

календари 3 тела
календари планери, 1 тяло
календари компактни, 1 тяло
многолистови с пейзажи
многолистови - индивидуални
еднолистови - плакати
Настолни календари

пирамидки с пейзажи
работни пирамидки
пирамидка сгъваща се
календар-бележници
джобни календарчета
колибки
Бележници

бележници B5
бележници със спирала
настолни
джобни
планери
менюта
Фирмени

брошури
флаери
листовки
плакати
каталози
банер-стойки
уеб дизайн
За офиса

папки
бланки
визитки
пликове
кочани
визитници
За записки

блокчета А6
блокчета А4
кубчета
блокноти
тетрадки
падове
Рекламни сувенири

химикалки
линийки
моливници
Опаковки и етикети

еко торбички
хартиени торбички
картонени пликове
кутийки за визитки
CD опаковки
стикери
брандиране
етикети


© рекламна агенция Jumpo Press        тел.: 0898 452 885, София, бул. Проф. Цветан Лазаров 33, ет. 5 офис 16