EN
За офиса

За офиса: пaпки, визитки, пликове, визитници и други офис консумативи

Изграждане на фирмен стил и имидж.

Офис

Искате да направите най-добро първо впечатление? Заедно ще изградим облика на фирмата Ви до последната подробност.

Рекламна агенция Jumpo Press предлага пълната гама от най-необходимите за функционирането на всеки офис печатни материали:

Фирмените папки, визитни картички, бланки и пощенски пликове са важни страни на корпоративната идентичност на всяка фирма. Да поднесете стилна папка, визитна картичка и бланка на Вашият клиент или партньор осигурява най-добро първо впечатление и ще послужи при утвърждаване на Вашето бизнес присъствие

Папките най-често се използват при подписването на договор, представяне на проект или оферта, те са незаменими при конференции и заседания. Рекламна агенция Jumpo Press предлага изработка на папки от различни видове картони с функционален дизайн, щанцовани и биговани, джоба не е лепен, което е по-удобен вариант за поставянето на документи, имат прорез за поставяне на визитка. Фирмените картонени папки могат да са с едностранен или двустранен печат, с един биг – плоски, събират до 10 листа или с два бига - обемни, събират повече документи, до 40 листа. Използват се бели и цветни картони с различно качество и текстура.

Рекламна агенция Jumpo Press предлага разнообразни решения за дизайн и изработка на фирмени картонени папки и визитни картички (визитки) с прилагането на модерни техники - избирателен лак на части от изображението, лакиране с надпечатен лак, UV лак гланц или мат, релефен печат (сухо преге), топъл печат с помощта на цветно фолио - златисто, сребристо или метализирано, ламиниране гланц или мат.

Визитните картички (визитки) се изработват в два формата: стандартен за България формат визитни картички, размер 90х50 мм, както и картичките по европейския стандарт - 85х55 мм. Изработваме също луксозни визитни картички със сухо преге, голд прес, UV лакиране и ламиниране

Фирмените бланки се изработват от различни видове офсетова хартия – различни грамажи, цветове и текстури с печат от 1 до 4 и повече цвята. Възможно е прилагането на по-специални печатни техники като релефен печат /сухо преге/, топъл печат с помощта на цветно фолио - златисто, сребристо или метализирано.

Дизайнерите на Рекламна агенция Jumpo Press ще Ви предложат оригинални и естетични проекти на фирмени картонени папки, фирмени бланки и визитки картички (визитки), съобразени със спецификата на Вашата дейност.

Фирмените блокноти и тетрадки със спирала, блокчета и кубчета за записки с отпечатана фирмена информация са практичен и естетичен подарък за вашите клиенти и бизнес партньори. Присъствайки ежедневно върху бюрото на Вашия клиент те са един прекрасен начин непрекъснато да напомняте за Вашия бизнес. Фирмените блокноти и тетрадки със спирала, блокчета и кубчета за записки са незаменими при провеждане на конференции, презентации и семинари.

За кориците и опаковките на фирмените блокноти и тетрадки със спирала, блокчета и кубчета за записки се използват високограмажни картони с бял гръб или цветни релефни картони. Предлагаме разнообразни решения за техния дизайн и изработка: с индивидуално графично оформление, съобразен с Вашия фирмен стил, с пълноцветен печат, щанцовани и UV лакирани, пълноцветен офсетов или дигитален печат. Друг вариант за индивидуализирането на блокчета за записки, най-удобен за по-малки тиражи, е използване на готови пълноцветни корици с голямо разнообразие от универсални мотиви. Подходящи са и цветни релефни картони. Фирмените надписи в един и повече цвята се поставят чрез ситопечат.

Блокчетaта за записки формат А6 съдържат карирани листа офсет със стандартен дизайн, картонените корици са с гнездо за химикалка. По желание на клиента окомплектоваме блокчетата за записки с пластмасови рекламни химикалки със ситопечат или тампонен печат, а също и метални рекламни химикалки с лазерно гравиран рекламен надпис. Кубчетата за записки съдържат бели листа офсет /без печат/, възможно е листчетата да имат фирмени надписи.


 


Работни и стенни календари

календари 3 тела
календари планери, 1 тяло
календари компактни, 1 тяло
многолистови с пейзажи
многолистови - индивидуални
еднолистови - плакати
Настолни календари

пирамидки с пейзажи
работни пирамидки
пирамидка сгъваща се
календар-бележници
джобни календарчета
колибки
Бележници

бележници B5
бележници със спирала
настолни
джобни
планери
менюта
Фирмени

брошури
флаери
листовки
плакати
каталози
банер-стойки
уеб дизайн
За офиса

папки
бланки
визитки
пликове
кочани
визитници
За записки

блокчета А6
блокчета А4
кубчета
блокноти
тетрадки
падове
Рекламни сувенири

химикалки
линийки
моливници
Опаковки и етикети

еко торбички
хартиени торбички
картонени пликове
кутийки за визитки
CD опаковки
стикери
брандиране
етикети


© рекламна агенция Jumpo Press        тел.: 0898 452 885, София, бул. Проф. Цветан Лазаров 33, ет. 5 офис 16