EN

Ключодържатели с лого

Луксозни ключодържатели

Рекламна агенция Jumpo press Ви предлага нов нестандартен вид рекламен ключодържател – метален или кожен или комбинация от двата вида, произведeни от кожа и метал.

ключодържатели - метални `
Ключодържатели
метални
ключодържатели - метални 1 цвят
Ключодържатели
метални 1 цвят
ключодържатели - метални 2 цвятa
Ключодържатели
метални 2 цвятa
ключодържатели кожени
Ключодържатели
кожени

Ключодържателите се изработват в съответствие със спецификата на Вашата фирма, заведение, организация и изобразяват по много ефектен начин формата на Вашето лого, контура на Вашето заведение или Вашия фирмен слогън. Колкото и малък да изглежда има място за телефон, адрес, уеб сайт. Върху този рекламен ключодържател може да има изображение на произвеждан или разпространяван от Вас продукт. Предлагаме изработка на метални ключодържатели с цветно изображение на част или на целия продукт предмет на Вашата рекламата, като дизайна му да бъде съобразен с Вашия фирмен цвят (цени).

Искате ли ключодържателят да има формата и цвета на Вашия продукт, формата и цвета на Вашето лого, контура на Вашето заведение или Вашия фирмен слогън? Ако искате това, обадете ни се на телефоните и адресите на нашата рекламна агенция (различни варианти за връзка с рекламна агенция Jumpo press ще намерите в нашия уеб сайт – в контакти) и ще получите бързо подробна информация за възможностите за изработка на такъв ефектен и уникален ключодържател. На базата на Вашето желание и предоставени ни от Вас изходни материали, ние ще изготвим индивидуални варианти, съобразени с Вашите изисквания, така че крайният продукт да е желан от всеки Ваш клиент, партньор, колега и приятел. Държейки в ръце такъв уникален ключодържател, всеки ще се радва и ще си спомня години наред за Вашата фирма. Тези метални и кожени ключодържатели са много здрави, неизтриваеми, запомнящи се.

Пластмасови ключодържатели

ключодържатели - метални ключодържатели - метални 1 цвят ключодържатели - метални 2 цвятa

Рекламна агенция Jumpo Press предлагаме също и богато разнообразие от пластмасови и луксозни ключодържатели по каталог. Като мини-визитна картичка може да послужи пластмасов рекламен ключодържател с вложка с пълноцветен двустранен печат. (цени) Максимален размер на рекламното поле 25x35 мм.


 


Работни и стенни календари

календари 3 тела
календари планери, 1 тяло
календари компактни, 1 тяло
многолистови с пейзажи
многолистови - индивидуални
еднолистови - плакати
Настолни календари

пирамидки с пейзажи
работни пирамидки
пирамидка сгъваща се
календар-бележници
джобни календарчета
колибки
Бележници

бележници B5
бележници със спирала
настолни
джобни
планери
менюта
Фирмени

брошури
флаери
листовки
плакати
каталози
банер-стойки
уеб дизайн
За офиса

папки
бланки
визитки
пликове
кочани
визитници
За записки

блокчета А6
блокчета А4
кубчета
блокноти
тетрадки
падове
Рекламни сувенири

химикалки
линийки
моливници
Опаковки и етикети

еко торбички
хартиени торбички
картонени пликове
кутийки за визитки
CD опаковки
стикери
брандиране
етикети


© рекламна агенция Jumpo Press        тел.: 0898 452 885, София, бул. Проф. Цветан Лазаров 33, ет. 5 офис 16